Små sidespor

Inn-, ut- og avledninger … og noen kortslutninger

Om megprofuse
  • Lettere nerdet språkentusiast med løpesko, grytesleiv og tidvis skrivekløe.

Kategorier


Kaffe med … melk

mandag 17. mars 2008 av Monique

Som tidligere nevnt går jeg på autopilot inntil jeg har fått morgenkaffen innenbords. Jeg registrerer ikke hva jeg gjør, men gjør ting automatisk, uten egentlig å følge med på hva jeg gjør. Og iblant feiler autopiloten.

I dag rakk jeg ikke å slå autopiloten fra, men kunne bare se på at tykkmelken langsomt dryppet ned i kaffen. Det smaker ikke helt som vanlig melk i kaffen, nei.

Lagt inn i Æsj, typisk | Ingen kommentarer »

Akkurat dér, akkurat da

fredag 7. mars 2008 av Monique

Tor Willy har vært i den andre enden av landet det meste av uken, men i kveld kom han hjem, og jeg hentet ham og en av kollegene hans på Gardermoen. Da vi kjørte hjemover, fikk Tor Willy fornøyelsen av å kjøre La Divina, men ved Furuset måtte han plutselig bremse kraftig ned da det var “noe” som falt ned på bilen. Vi ble ikke enige om hva det kunne vært for noe, men det var litt skummelt – det var vi enige om. Da jeg fort så bakut, så jeg et regn av gnister – men ikke mye annet. Det var litt for mørkt til å finne ut av hva som egentlig hadde skjedd.

Det fant jeg ut av nå. Som jeg har sagt før: Iblant har man flaks.

Lagt inn i Bilting og -tang | Ingen kommentarer »

Tenåringsliv

lørdag 1. mars 2008 av Monique

Akk ja, vi voksne tror gjerne at livet som tenåring er enkelt. Sannheten er at det er et slit uten sidestykke.

Femtis

Bildet er for øvrig tatt midt på blanke dagen. Det skal likevel sies til guttens forsvar at mora hans så nesten helt likedan ut en time etter at dette bildet ble tatt (men det var muligens av litt andre årsaker).

Lagt inn i Hobsyssel | Ingen kommentarer »