Smiger

1. Tenåringsgutter på Blink vil gjerne bli kjent med meg fordi jeg “ser så forståelsesfull og engasjert ut”. Og de forsvinner fortere enn fy når jeg sier vi gjerne kan bli kjent, men at jeg ikke er interessert i annet enn vennskap — heller ikke sex. Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg i det hele tatt svarer på meldingene deres.

2. Naboens kompis sa “Hei sexy!” med et smil, et flørtende blikk og uten snev av ironi da jeg på oppfordring troppet opp hos naboen som jeg var (dvs. i slitte olabukser, med hjelmsveis, trøtt og uten sminke) for å ta en enkelt pils klokken to i natt. Jeg svarte ikke – så bare på ham og bommet en røyk. Jeg er lite sexy og ikke mye mottakelig for smiger når jeg er trøtt.
(Naboen og jeg deler ofte et par pils eller et par kopper kaffe — også midt på natten. Nei, vi er ikke elskere for det. Vi er bare danske begge to).

Hva er så sammenhengen mellom 1 og 2? Det er vel åpenbart: Både tenåringene og naboens kompis lyver bevisst. Og de lyver av samme grunn (så mye vet jeg faktisk).

(Jeg sov alene igjen i natt).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: