Mobiltap

Jeg mistet mobilen ut av lomma da jeg syklet hjem fra jobb, og jeg oppdaget det ikke før tre kilometer senere. Den var selvfølgelig ikke noe sted å se da jeg snudde og kjørte tilbake for å lete etter den.

En mindre ulempe ved å miste mobilen: Sykkelturen hjem ble på 20 km i stedet for 14.

Den største ulempen ved å miste mobilen: Alle telefonnumrene jeg har mistet. De fleste har jeg ikke skrevet opp noe annet sted (jo, jeg hadde tenkt meg å gjøre det — men det er jo litt sent nå).

En mindre fordel ved å miste mobilen: Jeg fikk litt ekstra mosjon.

Den største fordelen ved å miste mobilen: Alle telefonnumrene jeg har mistet. Jeg trengte å få ryddet litt opp i dem. Og nå har jeg en veldig bra unnskyldning når folk klager på at jeg ikke har ringt på evigheter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: