En våt fornøyelse

Etter regnDa jeg syklet fra jobben i dag, begynte det å dryppe litt, så jeg stoppet, tok av brillene og tok på regnbukser (fra 1980 eller deromkring — jeg fant dem i boden min) og en jakke som ikke er en regnjakke, men relativt vanntett. Da jeg hadde syklet 200 meter, plasket det ned. Da jeg hadde syklet tre kilometer, stod veien under vann — ved Skøyen stasjon stod det opp over hjulene på bilene — og føttene mine subbet hørbart i skoene. Da jeg kom hjem, helte jeg vann ut av skoene og vred buksene (og tok en lang, varm dusj). Jeg ble våt i dag. Veldig våt. Men jakken var bra.

Dagens hatobjekt: Regnbukser som ikke holder vann.

Bursdagsønske 1: Regnbukser
Bursdagsønske 2: Bakskjerm til syklen (Hvorfor? Det var mange sølepytter da jeg syklet på jobb, og da hadde jeg ikke på regnbukser. Resultatet uten en bakskjerm … Jeg sier ikke mer.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: