Jeg falt for en italiener

Etter å ha prøvekjørt mye rart, falt jeg pladask siste uke da jeg prøvekjørte en grågrønn Alfa Romeo fra 2000, en 156 Sportwagon med Selespeed for å være mer nøyaktig. Og i dag ble herligheten min. Den tidligere eieren kom ut på jobben med henne, og vi undertegnet kjøpskontrakten på gjesteparkeringsplassen.

Etterpå kjørte eksen hennes (jeg er ganske sikker på at min nye bil er en dame) med meg som passasjer ned til Lysaker stasjon, der han skulle med toget. Da han gikk bort til stasjonen, skulle jeg så kjøre tilbake til jobben. Jeg begynte å bli bittelitt svett da jeg ikke fikk bilen i gir uansett hvor mye jeg prøvde. Men en telefon til en bekjent var alt som skulle til. Jeg hadde glemt at man må tråkke på bremsepedalen for å få biler av hennes sort i gir, når de står stille i frigir. Doh …

Nå står hun og pynter på parkeringsplassen utenfor vinduet mitt, og jeg gliser fra øre til øre. Fremover skal det bli den rene svir å dra på jobb (og hjem igjen).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: