Synderen er funnet

Multimeteret ble brukt noen ganger i går, men jeg hadde ikke trengt det. Strømslukeren avslørte seg selv da det ble kveld: Da jeg hadde parkert Trillian, så jeg nemlig tilfeldigvis inn på radioen, og det kom et fint blått lys fra den, selv om motoren var slått av. Hadde det ikke vært så lyst om nettene, hadde jeg nok oppdaget det litt før.

Nå har jeg ringt dem i Danmark som installerte radioen. De var helt enige i at den ikke skulle lyse når motoren var slått av, og at det nok er den som sluker strøm, så i morgen setter ungene og jeg kursen mot Danmark slik at vi kan få rettet feilen. Ja, ja, det løste da problemet vi har hatt med å bestemme oss for om ferien skal gå til Bergen eller Danmark.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: