Nye ting i mitt liv det siste året

  1. Kjæreste
  2. Lappen — jepp, endelig …
  3. Trillian, bilen min — hvordan klarte jeg meg uten så lenge?
  4. Bilforsikring, årsavgift, m.m. – det kunne jeg godt klart meg uten …
  5. Ekstrajobb

Interessant nok — og kanskje ikke helt overraskende — henger de sammen. Sommerferien gikk til Danmark, Sverige og Trysil — i Trillian selvfølgelig. Først til Danmark med kjæresten (der jeg fikk installert navigasjon i bilen — det må jo være enhver hønes privilegium, i hvert fall når man er en høne av mitt kaliber, ref. tidligere innlegg i bloggen her), deretter til Danmark og Sverige med barna, og endelig til Trysil med både barn, kjæreste og kjærestens barn. Tre-fire tusen kilometer alt i alt. Lappen — og bilen — er ved å være kjørt inn …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: