Sterk kost

Når man har renset rå chili, kan man ende opp med chili de rareste stedene. I går kveld etter matlagingen og utover kvelden merket jeg chilien brenne — i den ene øyekroken og under neglene blant annet, men også på mer — ahem — unevnelige steder (og jo, jeg var nøye med å vaske chilien av fingrene). Snakk om å sette krydder på sexlivet … (Ups — nei, det skrev jeg da ikke.) I dag har jeg renset neglene ekstra nøye, men det brenner fortsatt under to av dem.

Jeg skulle vært i København nå, men avlyste turen i dag tidlig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: