Fart uten bot

Verdt å vite: Hvis man kjører fort nok, klarer ikke politiet å måle farten. Dermed kan de ikke gi en en fartsbot.

Ikke at jeg anbefaler det — man kan jo også bli tatt for uansvarlig kjørsel eller noe slikt — men jeg kjenner en som kjørte akkurat så fort i går. Da politiet endelig tok ham igjen (etter mange kilometer da han hadde satt ned farten), fortalte de ham at hvis han hadde kjørt bare litt langsommere slik at de kunne ha målt farten hans, hadde han ikke bare mistet lappen, men også kunnet se frem til å ruske tremmer en god stund. Men nå kjørte han så fort som han gjorde og dermed kunne de ikke ta ham. At de ikke tok ham for uansvarlig kjørsel i stedet, skyldtes nok mest at det var en kvinne som stoppet ham (og at han så meget brødebetynget ut). Men at det er lenge til han skal kjøre så fort igjen, er det lite tvil om — sier han da.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: