Mannfolk

Når jeg først har vridd meg unna kaffeinvitasjoner, middagsinvitasjoner og du-og-jeg-og-en-flaske-hvitvin-under-blå-og-åpen-himmel-invitasjoner, hvor sannsynlig er det da at jeg vil la meg friste av en tur til syden med deg (selv om tilbudet ledsages av en opplysning om at du har gjort det slutt med kjæresten)? Eller falle pladask når du forteller at ditt helt nye hus har rikelig plass til en potensiell samboer og hennes potensielle barn? Jeg bare spør …

Enkelte mannfolk har manglende logisk slutningsevne.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: