Går jeg glipp av noe?

Det er en på Blink som skriver i sin dagbok at han ikke gidder skrive til jenter som har en fordeling på sendte og mottatte b-post — Blinks navn på private meldinger — som er dårligere enn 8/10, fordi det viser at jenten ikke tar seg bryet med å svare på b-post fra ukjente. Jeg har bekjente som sender tre b-post à en linje fortere enn jeg får sukk for meg, og jeg kan ikke helt se hvorfor jeg ikke bare kan svare dem med en enkelt b-post på tre linjer. Er det et stort tap at bemeldte blinker aldri kommer til å sende en hilsen til meg? Neppe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: