Indiana Jones kan russisk

Joyce Mandy og Indiana Jones er to av aliasene mine, men de er så ukjente at jeg ikke selv visste om dem før noen gjorde meg oppmerksom på dem. De skriver begge to fra e-postadressen min og forsøker å friste e-postmottakere over hele verden til å kjøpe diverse produkter som hjelper på potensen og sexlivet. Og Indiana Jones gjør det på russisk (nei, ikke det – men for all del, kanskje også det).

At aliasene mine selger slikt er egentlig ikke noe under. Jeg er jo selv forfallen til neshornbruk i disse dager.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: