Nei, jeg chatter ikke på MSN

Kontakter du meg på Blink og spør om MSN i andre eller tredje melding, chatter jeg enda mindre på MSN. Og skriver du en melding med teksten “Du er en deilig jente. MSN?”, da chatter jeg slett ikke på MSN — men jeg tar det for gitt at du er svensk. Jeg har nemlig mottatt en melding med akkurat den formuleringen fra tre forskjellige svensker. Eller kanskje det er den samme svensken. Jeg har jo også skiftet nick, så jeg gjør det ikke lett for ham (selv om bildet er det samme. Deiligheten ble tydeligvis ikke bedømt ut fra det). Nei, det er ikke lett å være svenske med MSN-kick.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: