Bra for alderen

Jeg har visst tiltrekningskraft på 16-årige gutter. Ifølge min (til tider tvilsomme, men likevel) hukommelse får jeg nå daglig meldinger fra noen på den alderen på Blink (vel, en enkelt 17-åring ødelegger egentlig den statistikken). Dagens hilsen var: “hei 😉 du var jo bra for alderen ;)”. Jepp – jeg er en gammel kjerring, men ser ikke så verst ut. Jeg håper en barmhjertig sjel snart forteller avsenderen (og andre håpefulle 16-åringer) at man ikke sjarmerer de gamle kjerringene ved å minne dem om at de for ham er i nettopp den kategorien.

Men han tar nå feil, den unge mannen. Jeg er ikke bra. Jeg er helt fantastisk. Og det skyldes for en stor del nettopp alderen min. Den er nemlig helt perfekt til meg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: