Dagens spam – eller?

Dette plumpet akkurat ned i innboksen min:

“Emne: Invitasjon til lunsj!

Hei!
Du er herved invitert til lunsj med visning på Perminalen Hotel.
Ta kontakt på mail eller telefon i dag for å avtale tid.

Med vennlig hilsen

Perminalen Hotel
tlf: [.. .. .. ..]
mail: [….]@perminalen.no
http://www.perminalen.no

Hva? Og ikke minst hvorfor i all verden fikk jeg den? Jeg er ikke kjent for noe voldsomt hotellforbruk. Det verste er at jeg ikke engang tør skrive eller ringe til dem for å høre hvor de plukket opp e-postadressen min, og hvorfor de sender dette til meg. Nysgjerrighet har ført klokere mennesker enn meg rett inn på en spamliste.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: