Morsomme menn

Det var en forfatter på Blink som spurte om jeg ville oversette boken hans for ikke så lenge siden. Jeg kjente ham knapt, og han hadde vel aldri sett noe jeg har skrevet, men han utpekte lille meg til å oversette den fine boken hans — den som har fått en sekser på skryteterningen i en lokalavis. Intet mindre.

Jeg har ikke hørt fra ham i det siste, ikke etter at jeg i en sidebemerkning i en melding til ham nevnte, eller gjentok, at jeg ikke er interessert i verken kjæreste eller elsker. Jeg tror nesten også jeg har mistet oversettelsesoppdraget. Det hadde jeg ellers virkelig regnet med. *kremt*

Menn som tenker med feil hode, er morsomme. Ganske enkle og veldig morsomme.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: