En pc med utlengsel

Min pc foretrekker å være ute blant andre og ikke bare surfe de lokale bølgene. Det er i hvert fall den konklusjonen jeg må trekke etter at den i det siste har begynt å nekte for at den klarer å finne det trådløse nettverket herhjemme, men derimot villig vekk finner naboenes nettverk og ber meg velge et av dem hvis jeg vil på nett. Min jobbe-pc og mine ungers pc gjør pent som de skal, men min private pc er trassig. Og det til tross for at jeg har fortalt den at vårt eget nettverk er det den skal velge. Det er ikke sjelden at jeg må restarte pc-en fem ganger før den aksepterer sin skjebne og gjør som den skal. Og det ser ut til at det bare blir verre og verre.

Lille pc, hva kan jeg gjøre for å få deg til å føle deg hjemme herhjemme?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: