Mysteriet om herretrusen

Da jeg tømte skittentøyskurven for å sette på en vask i dag, stod jeg plutselig med en herretruse i hånden. Jeg er mystifisert. Det bor ingen herrer her i heimen, og de som kommer innnom iblant, bruker ikke akkurat å kaste trusene. Jeg har før hatt overnattende herrebesøk, skal sies, men gjester pleier ikke å legge klærne sine i skittentøyskurven hos den de besøker. Dessuten har skittentøyskurven min vært tømt mange, mange ganger siden sist jeg hadde overnattingsgjester. Hvor kom den herretrusen fra? Nå er den i hvert fall ren.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: