Jeg håper jeg er fargeblind

Jeg så akkurat ut av vinduet at det var en (voksen) dame som la noe i postkassen min. Med seg hadde hun to pudler. Først så jeg bare den ene puddelen og ble småforvirret fordi den så ut til å være svakt lyseblå i pelsen. Jeg rakk akkurat å bli enig med meg selv om at det var skumringslyset som spilte meg et puss, da den andre hunden tråtte ut i synsfeltet mitt.

Jeg håper virkelig at en eller annen straks vil påvise at jeg har blitt fargeblind i løpet av dagen. Og at fargeblindheten forsvinner igjen før det blir i morgen. Kreet var sjokkpink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: