Sanselig smørbrød

Mine smaksløk får et kick av mye forskjellig. I dag var det først en skive rugbrød med tomat, løk, majones og salt og deretter en skive med potet, majones og salt. Nei, jeg er ikke, og kommer aldri til å bli, vegetarianer; det ER bare helt sanseoverveldende godt iblant. Nordmenn flest tror jeg er gal, men hva gjør det? Jeg tror jammen jeg skal ha et par skiver til …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s