Min magiske veske

Jeg fant nylig en liten Samsonite-veske som jeg hadde pakket så langt bort at jeg hadde glemt alt om at jeg hadde den. Den hadde aldri vært brukt, og det satt fortsatt et par lapper på den med informasjon til meg fra Samsonite. På en av lappene stod det: “Specifications & dimensions subject to change without notice.”

Det høres ut som en meget spesiell veske. Kanskje den plutselig endrer utseende og størrelse slik at jeg finner en koffert med plass til klær til et halvt års ferie neste gang jeg ser etter den i skapet?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: