Juleflaks

Mine barn har flaks — juleflaks altså. Jeg kjøpte en juleflakskalender til dem, og de har vunnet noe alle de tre første dagene. Den sammenlagte gevinsten er nå oppe i 130 kroner, hvilket også betyr at de kommer til å vinne minst en gang mer. Det er nemlig 10500 kalendere med premier på tilsammen 100 kroner og 6000 kalendere med premier på tilsammen 150 kroner — det står bakpå kalenderen — men det er ikke noen med premier på tilsammen 130 kroner. Hvor mye vinner de neste gang? Det er nervepirrende spennende.

Min egen kalender har så langt vært uten gevinst. Heldigvis da. Hvis det fortsetter, tegner det jo skikkelig godt for kjærlighetslivet mitt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: