Kvinner vet hva de vil ha

“Kvinner vet hva de vil ha.”
—uttalt av min sønn på elleve år mens han smurte matpakke i dag tidlig.

Han er en tenksom sjel som kommer med mange kloke kommentarer til livet. Og han har rett, selvfølgelig har han det. (At bemerkningen falt etter jeg hadde sagt at jeg vil lage kokosbollekake neste gang jeg skal lage kake, og at jeg definitivt ikke vil bake Milky Way-kake en annen gang, er selvfølgelig saken helt uvedkommende.)

Vi kvinner vet hva vi vil ha. Men får vi det ikke, skjer det kanskje at vi tar til takke med mindre mens vi venter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: