Mannfolk er ikke til å stole på

Nylig brukte jeg min kvinnelige ubehjelpsomhet til å få en mann til å vise meg hvordan jeg sjekket lufttrykket i dekkene på bilen. Egentlig er jeg ganske selvhjulpen, men jeg har jo bare såvidt fått lappen og hadde aldri gjort det før. Mannen viste med et overbærende smil hvordan jeg skulle gjøre, og ikke minst hvilke tall på lufttrykkmåleren jeg skulle se på. Han ordnet det første dekket, så gikk han og jeg tok meg selv av resten. Alt vel så langt.

Siden har jeg likevel lurt på om jeg gjorde noe feil. Så i dag dro jeg opp på bensinstasjonen igjen og fikk en annen til å hjelpe meg. Lufttrykket var halvparten av det det skulle være. Ikke rart noe virket feil. Men JEG er uten skyld. Dusten som viste meg hvordan jeg skulle gjøre første gangen, visste ikke hvilke tall man skal se på på lufttrykkmåleren. Som sagt: Mannfolk er ikke til å stole på. Neste gang jeg trenger hjelp til bilen, skal jeg jammen spørre en kvinne.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: