Biltema

Dagens eneste lyspunkt var at jeg fikk kjøpt nytt batteri til bilen. Biltema er ikke det verste stedet å handle slikt. De tok attpåtil en måler med ut til bilen og sjekket hvor mye fart det var i det gamle batteriet så jeg kunne være helt sikker på at jeg trengte et nytt før jeg kjøpte det. Batteriet skal være på 320 ampere, de målte det til 190. Ikke rart bilen går i streik når det blir for kaldt.

Men som nevnt, det er mandag. Jeg klarte ikke å sette i det nye batteriet. Men jeg skal nok finne ut av det. Snart så …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: