Endret musikksmak

I dag tidlig spilte de Rocking Around the Christmas Tree på radioen. Den mannlige artisten sang bra, men da en kvinne falt inn, krøllet jeg tærne i tøflene i frustrasjon. Hun eide ikke sangstemme, og sangen ødela ethvert snev av julestemning som skulle ha lusket rundt i periferien hos meg.

Da sangen sluttet fortalte oppleseren hvem som sang. Jeg ble en anelse målløs, og det var et par illusjoner som brast. Det var Mel Smith og en av mine favoritter fra tenåringstiden, Kim Wilde. Jeg lurer på om det er jeg som har fått bedre smak, eller hun som har fått verre stemme.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: