Oppdrag mus

Hvordan tryller man frem en mus til onsdag morgen, når man først oppdager man trenger den sent mandag kveld, og hele tirsdagen er booket opp fra tidlig morgen til langt på kveld med jobb, møter og avskjedsmiddag? Nå er det ganske visst ikke en levende mus jeg trenger, men en åtteårig gutt som skal likne en mus onsdag morgen. Det gjør det ikke noe lettere, kanskje tvertom. En musefelle skulle jeg alltid ha klart å sette ut.

Det er ingen, absolutt ingen, tvil om at det er mandag i dag — men bare litt til. Gudskje takk og lov.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: