Lucia-lykke

Dagens juleflakskalenderskraping avslørte at mine gutter har vunnet tretti kroner mer. De er nå totalt oppe i 180 kroner i gevinst. Ettersom det ikke er noen kalendre med en samlet gevinst på 180 kroner — det nærmeste er 170 kroner og 200 kroner — betyr det at de vinner minst en gang til innen julen for alvor er over oss. Gutta er i ekstase.

Jeg har heldigvis fortsatt ikke vunnet noe på flakskalenderen min. Heldigvis, for det er jo ingen kalendre med en samlet gevinst på for eksempel 100 020 kroner. Skraper man først frem småbeløp, vinner man altså ingen av de store premiene. Og jeg setter meg selvfølgelig høye mål — man må ha noe å strekke seg etter. (Vinner jeg ingenting, vil jeg selvfølgelig stå steilt på at jeg mye heller vil ha hell i kjærlighet enn i spill.) Jeg kan ikke annet enn vinne stort hvis jeg fortsetter å ikke vinne, eh, skrap.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: