Mitt lokale postkontor

Den årlige turen til postkontoret for å hente og sende pakker til og fra familien er nå unnagjort. Takk og pris at det var kø — jeg rakk akkurat å pakke julegavene i esker og lukke dem før det ble min tur.

Vårt lokale postkontor er i en undersøkelse blant kundene kåret til Oslos beste, med best service og hva vet jeg. Konkurransen må være heller laber. Jeg minnes at posten bare for få år siden hadde både gråpapir, tau og pakketape som kundene kunne forsyne seg av når de skulle sende pakker. Men selv posten må vel spare i disse tider. Da jeg spurte etter en helt vanlig bit tape på ti centimeter, fikk jeg beskjed om at jeg måtte kjøpe en rull. Her gis ikke ved dørene, nei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: