Julegaven fra jobben

For to år siden fikk jeg kitch, en elektrisk pepperkvern som lyser når man bruker den, i julegave fra jobben. Jeg husker ikke hva jeg fikk siste år — ikke noe minneverdig i hvert fall. Mine forventninger i år var moderate, for å si det pent, så da jeg fikk julegaven fra jobben utlevert før jeg måtte dra hjem til en syk gutt i formiddags, åpnet jeg den ikke; den ble stående uåpnet i en pose i gangen det meste av dagen og kvelden. Nå har jeg åpnet den, og kan konstatere at man iblant blir positivt overrasket. En DAB-radio var absolutt ikke det verste jeg kunne få.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: