Selges: Returbillett til Bergen.

Klok av skade hva prisen gjelder, bestilte jeg for lenge siden flybilletter til Bergen førstkommende helg — ut fredag ettermiddag, hjem med noe nær siste fly søndag. Jo tidligere man bestiller, jo billigere blir det jo gjerne. All min glede over billige billetter forsvant imidlertid som dugg for solen i går — sammen med det som skulle ha vært en helg i Bergen. Noen har byttet rundt på mine barnefri helger, og det er ikke jeg. Ikke vet jeg når jeg får mulighet til å dra til Bergen heller, og billige billetter blir selvfølgelig ikke refundert. Sukk, sukk og dobbelsukk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: