Jeg vant, jeg vant!

Hjemmetelefonen min ringte akkurat. Det er stort sett bare intervjuere som skal foreta spørreundersøkelser, smårollinger som leker med mors eller fars telefon, og min familie i Danmark som ringer til meg på hjemmetelefonen — alle andre bruker mobilnummeret mitt. Denne gangen var det nå verken familie, intervjuere eller smårollinger:

“You have just won a free cruise to the Caribbean. To claim your prize, press 9,” sa en lettere metallisk kvinnestemme da jeg tok telefonen. Riktig, ja — jeg har vunnet hovedpremien i en konkurranse jeg aldri har deltatt i.

Jeg vil tro at det er min telefon som hadde vunnet et cruise til Karibia hvis jeg hadde tastet 9. Og gratis hadde det neppe vært. Og jeg som trodde jeg kunne stole på svindlerne, på at de holdt seg til e-posten min, altså. Så feil kan man ta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: