Til hjelp for vandalen

At Torshov bilrekvisita støtter tenåringer (og andre) med planer om fantestreker var en ny erkjennelse for meg. Den erkjennelsen kom etter jeg i kveld fant følgende på side 104 i katalogen deres (som kan lastes ned fra nettsidene deres):

“Holts Tyreweld
Punkteringshjelp med ny on/off teknikk som gjør bruken enkel. Brukes på alle
typer dekk.”

Fremover skal jeg holde et skarpt øye med ungdom med det som likner en helt vanlig sprayboks beregnet på å tagge ned den lokale undergang under jernbanen. Sprayboksen kan jo være en trussel mot bilen min. Punkteringshjelp, grøss …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: