Kvalmedempende, takk

Jeg skal ha tatt mandlene på fredag. Derfor dumpet det siste uke en kilometerlang resept ned i postkassen min. På resepten står det diverse smerte- og kvalmedempende medisiner som jeg kan få bruk for etter operasjonen. I dag dro jeg på apoteket — og kom hjem med en ny teori om hvordan slik medisin prissettes: Prisen på kvalme- og smertedempende piller er satt ekstra høyt for å sikre at den som kjøper slike piller, skal få bruk for dem og ikke finne på å bruke dem uten grunn. Jeg ble i hvert fall litt kvalm og dårlig da apotekerdamen hadde slått inn alt og sa noe som begynte med “Ett tusen …” .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: