Filmflauser

I går så jeg Seven. Jeg likte den egentlig, men det irriterer meg litt at de som har begått de første fem dødssyndene blir straffet med en grusom død eller det som verre er, mens de to siste dødssyndene fører til at en uskyldig blir drept, og at de som begår dødssyndene dreper andre i stedet for selv å dø. Vel, den ene dør selv, men hodet mitt forlanger større sammenheng enn som så.

I forgårs så jeg Kill Bill. Det irriterte meg at en som har ligget i koma i fire år, kunne dra seg fremover gulvet etter armene (selv om benene ganske visst var uten krefter) — og gjøre andre ting som viste at hun var noe nær Supermans etterfølger hva armkrefter angår. Etter fire år eier man vel ikke en muskel noe sted.

Det må være førtiårskrisen som nærmer seg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: