Dansk – jeg? Nei da …

På ferieturen til Danmark fikk jeg bot etter at en parkeringsvakt fra kl. 10.30 til 10.35 onsdag formiddag hadde observert at bilen min ikke hadde p-skive. En p-skive er en finurlig greie, som ingen nordmenn vet hva er, og jeg aldri har sett i noe annet land enn Danmark. Men de danske parkeringsvaktene forventer tydeligvis at alle turister har en slik i bilen.

Heldigvis kan man ikke se på bilen min at eieren er født og oppvokst i Danmark og vet alt om p-skiver. Punkt nr. 60 på listen litt lenger ned i dagboken blir nok snart huket av.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: