Sterk kaffe

Én-to-tre skjeer med malte kaffebønner, rakk jeg å måle opp mens vannet kokte og jeg stod litt i egne tanker. Jeg skal ikke røpe hva akkurat de tankene var, men de var en anelse distraherende. Min presskanne skal ha fem store måleskjeer med kaffe, og beviset på distraksjonen er ikke at jeg stoppet ved tre — nei da, men da jeg skulle til å si “fire” i en fjern krok av hjernen, oppdaget jeg at jeg holdt på å måle opp, ikke i presskannen, men i kaffekoppen min. Underbevisstheten min er seg visst veldig bevisst at jeg liker sterk kaffe. Eller også var tankene bare litt for gode. Jeg overlater svaret til leserens fantasi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: