Flaks

Søndag kjørte jeg til Jølster. Det hadde regnet i strie strømmer hele natten før, og det voldsomme regnværet tidlig på morgenen fikk meg til å utsette kjøreturen til klokken ble nærmere halv ti og det stilnet litt. Likevel regnet det det meste av turen. og jeg tror jeg må ha befunnet meg under en heldig stjerne, for jeg kjørte på riksvei 15 gjennom Lom kanskje ti minutter før raset som tok veien, gikk. Jeg traff flere utrykningskjøretøyer, men hørte først om det dagen etter da jeg var kjørt videre til Bergen og tilfeldig plukket opp en avis på en kafé. Da satte jeg litt ekstra pris på livet. Enkelte ganger har man flaks.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: