Trening er ikke for pyser

Etter dagens trening har jeg erkjent at jeg har noen muskler i beina jeg ikke ante eksisterte. Og jeg har en skummel mistanke om at disse musklene ikke har tenkt å la meg falle tilbake i villfarelsen om deres manglende eksistens de nærmeste dagene – tvertom.

Var det noen som sa at man alltid har det mye bedre etter trening? Løgner! Ja, ja, jeg vet det – og sier som John McEnroe engang så fint uttrykte det: I was talking to myself.

(Og for de som ikke husker så langt tilbake, er John McEnroe en gammel tennisstjerne, og det fullstendige sitatet er slik: “When I said, ‘You’re a disgrace to mankind,’ I was talking to myself, not the umpire.” Men jeg er tross alt ikke så hard mot meg selv som hr. McEnroe.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: