Avgiftslogikk

“Uansett – selv om jeg overhodet ikke er for avgiftsøkninger, mener jeg det er helt feil å legge enda flere avgifter på bilene,” skrev jeg et helt annet sted tidligere i en kommentar til en diskusjon om avgiftsøkningen på (mange) nye biler fra nyttår. Akkurat ja, og hvis jeg hadde ment at avgiftsøkninger er det eneste riktige, ville jeg selvfølgelig ha klaget når bilavgiftene (for mange biler) går opp etter nyttår.

Doh.

4 thoughts on “Avgiftslogikk”

  1. Trenger det å ha noe med avgiftspolitikken å gjøre? Jeg tenkte litt mer generelt. Stemmerett har jo egentlig heller ikke noe med hovedinnlegget du svarte på å gjøre. 😉

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: