Kortlogikk

I går da jeg leverte bilen inn for å få den vasket og polert og få lagt om til vinterdekk, tok jeg, i et sjelden anfall av fornuft, blåtannen som er festet til solskjermen med sterke magneter, med meg da jeg gikk fra bilen. Mindre fornuftig lot jeg den lett og elegant skli ned i vesken, der den på veien ned i dypet passerte lommeboken min og gjorde bankkortet mitt totalt ubrukelig (til annet enn å åpne låste dører med gammeldags smekklås).

Som det logiske vesenet jeg er, unnlot jeg derfor senere på kvelden å kjøpe den danske tv-serien jeg hadde sett på nett og ellers hadde planlagt å klikke meg inn for å bestille (og betale). Bankkortet mitt virket jo ikke.

Enda en gang: Doh!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: