Kreative utspill

Mobiltelefoner er visst skadelige for kreativiteten. Jobben hadde leid inn et byrå som skulle hjelpe oss med å tenke litt kreativt i går, og de to utsendte fra byrået hadde startet dagen med å konfiskere mobiltelefonene våre. Kollega G. stod likevel, litt overraskende for oss andre, med en mobiltelefon i hånden i en av pausene. Vi andre lo litt og sa noe i stil med “Javel — hadde du med en ekstra mobiltelefon, du?” “Det er ikke en mobil,” svarte kollega G, “det er et kamera”. Ja, nettopp, et kamera med telefontastatur og SIM-kort. Er det nødvendig å nevne at kollega G. har vært på et opplegg med samme byrået før? Noen sladret.

Som noe av det første etter vi kom, hadde vi fått delt ut hvite kitler som vi skulle ha på hele dagen. Det var visst nødvendig for at vi skulle klare å være ekstra kreative. De to utsendte delte også ut postkort til oss. På dem skulle vi skrive opp alle bekymringene våre, og så ble de oppbevart i en liten lekekoffert hele dagen. Da slapp vi å tenke mer på dem den dagen, fikk vi vite. Vi fikk dem ganske visst igjen ved dagens slutt hvis vi ville. Men vi kunne jo bare kaste dem i søpla hvis vi ville bli fullstendig kvitt dem. Og så skulle vi tegne hverandre, men det var forsåvidt greit nok.

Jeg lurer litt på om jeg skal leie inn det samme byrået til å underholde barna neste gang jeg skal ha barnebursdagsselskap.

2 thoughts on “Kreative utspill”

  1. Tihi. Er det stig og stein dere har vært kreative med? Hehe. Jeg har vel andre jeg kan anbefale til både den jobben og til oppdraget med bursdagsunderholdning… billigere er de sikkert også. Jeg trodde slike påfunn var gått av moten, i likhet med teambuilding i skogen. My sympathy 😉

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: