Bivirkninger

Familiens eldste og yngste hangler. Både jeg og minstemann er skikkelig forkjølete med gult gørr, hodepine og alt som hører til. Det er så ille at guttungen spurte om han kunne få en pille mot hodepinen. Det er ikke hverdagskost. Heldigvis har jeg vært forutseende og kjøpt Paracet smeltetabletter med banansmak, og det fikk gutten servert nå. “De smaker ikke banan,” var guttens dom (gjennom sammenbitte tenner) — og ett minutt senere hang han over kjøkkenvasken der han spyttet ut restene av tabletten, skylte munnen og sa: “De tar kanskje vekk hodepine, men de gir munnpine.”

Da får vel gutten få den siste Dispril. Og jeg suger smeltetabletter med banansmak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: