Sexy green things

“jeg lurer på om du har og bruker gummistøler i regnvær og om du må og hva er merke farge størelse,” var det en som skrev til meg på Nettby.

Rolig, rolig, fikk jeg lyst til å si. Det så jo ut til at han glemte å puste i ren opphisselse (og han klarte slett ikke skrive). Men jeg gjorde det ikke; jeg svarte overhodet ikke. Og nå sitter jeg her og får litt dårlig samvittighet. Kanskje han fortsatt sitter der — med hånden i buksen og merkbart høyere puls mens han venter på svaret mitt? Det er litt kjipt å bli tent og så ikke kunne få utløsning, ikke sant? Vi kjenner vel alle den situasjonen. Og man skal elske sin neste og så videre, og så videre. Derfor: Ja, jeg har gummistøvler. De er av merket Panther og er klassisk gummistøvelgrønne, har snøring foran (pikant, ikke sant?) og er størrelse 37.

Men jeg bruker dem lite — bare når det virkelig høljer ned, eller jeg regner med å stå i vann til anklene over lengre tid … Åh? Ødela jeg klimakset? (Ja, jeg er ond, ond, ond.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: