Årets første snø

Siste år falt årets første snø 22. oktober (jeg vet det, for jeg noterte det her), og jeg er takknemmelig for at Kong Frost utsatte sitt komme litt i år. Men nå er det slutt på gleden over manglende snø. Utetemperatuen har tatt et styrtdykk fra i går til dag, og årets første snø daler ned utenfor.

Jeg er ikke begeistret, absolutt ikke (bare spør noen som kjenner meg), men man skal jo se det positive i alt. Jeg gjør mitt beste. Jeg har tenkt og tenkt, og ja, jeg kom jeg på noe positivt: Tenk hvor ergerlig hvis jeg hadde fortsatt å kjøre rundt med vinterdekk uten å trenge dem. Det er noe helt annet og mye bedre å kjøre på sommerdekk, spør du meg. Men så er jeg også litt snål.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: