Tynn i toppen

De fleste jeg kjenner, synes det er litt morsomt når menn forsøker å skjule at de er blitt litt tynne i toppen ved å gre håret hen over det utsatte stedet. Det gjelder også en mannlig bekjent av meg som har fått litt langt hår det siste halvåret. Her om dagen spurte han meg om noe, for ham, ytterst personlig.

“Sønnen min sier at jeg er blitt litt tynn i toppen. Kan du se om det er sant?”

Jeg måtte fortelle ham at jeg faktisk har bemerket akkurat det tidligere. Det var visst ikke det svaret han hadde håpet på. Han gikk i hvert fall ut på badet, løftet av en dør på toalettskapet, der det er et lite speil innvendig, og holdt den opp slik at han selv kunne se hvor ille det var ved å se i speilet over vasken.

“Jeg er vel ikke tynn i toppen. Det er bare håret som ligger litt feil,” hørte jeg ham si. Og så gredde han håret en litt annen vei. Jeg unnlot klokelig å kommentere det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: