Et sensitivt spørsmål til frisøren

Når først jeg er inne på emnet hår: Sist jeg var ved frisøren, fikk jeg vite at jeg har sensitiv hodebunn. “Javel,” svarte jeg, “vil det si at jeg har flass?” Nei, var svaret, flass er noe annet. Men at frisøren mente det kunne være lurt av meg å kjøpe en spesialsjampo, kom vel ikke akkurat som noen bombe. At frisøren ikke visste hva forskjellen var på de forskjellige sjampoer de hadde til henholdsvis tørr hodebunn og til overømtfintlig hodebunn og til jeg-vet-ikke-hva hodebunn, var en anelse mer overraskende. Til slutt lot jeg meg overtale til å kjøpe en hårkur, som ifølge frisøren var uhyre effektiv. På vei ut av butikken med min nyervervelse i en fin liten pose, overhørte jeg en annen frisør fortelle en kunde at hårkurer utelukkende hjelper på håret og ikke har noen effekt på hodebunnen whatsoever.

Man kan ikke stole på noen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: