Feil program

Jeg fikk tidenes advarsel i dag:

Advarsel

Nettopp. Slik går det når man besøker det som ifølge eieren er tidenes beste blogg. Men en slik side blir sikkert også regnet som høyst kompromitterende i enkelte sirkler. Det er jammen flaks at jeg ikke har noe ekteskap å sette på spill, for jeg ignorerte i velkjent stil denne betimelige advarselen og fortsatte min farefulle ferd på nett uten annet enn et vanlig sikkerhetprogram fra Norman til å trygge ferden. Hvis jeg er arbeidsledig i morgen, vet dere hvorfor.

Jeg kan tilføye at man når man klikker “Cancel” selvfølgelig blir sendt direkte til hjemmesiden for programmet DriveCleaner, der man drukner i enda flere festlige meldingsbokser og må kjøre slalåm mellom programmer som forsøker å installere seg selv. Og språkbruken er ubetalelig. Hvem trenger vel ikke et program som skanner og fjerner eventyrende arkiv? Nåh ja, jeg gjør ikke det. Ettersom stort sett alle arkivene på min eksterne harddisk har tatt en tur ut i det blå — de er helt enkelt forsvunnet, selv om de fortsatt fyller opp på disken — vil et program som får eventyrende arkiv på plass på harddisken derimot bli mottatt med kysshånd og ustyrtelig glede. Anyone?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: