Julebord i Alfa-regi

I går var jeg på julebord med Klubb Alfa Romeo Norge, og jeg hadde vært fornuftig nok til å bestille rom på Holmenkollen Park Hotell der festlighetene foregikk samtidig med jeg meldte meg på julebordet. Så Trillian stod trygt parkert i hotellets parkeringshus, mens jeg festet sammen med eierne av andre medlemmer av familien hennes. Som en av de få jentene som er med i klubben, kom jeg selvfølgelig ikke til å kjede meg, og jeg fikk i hvert fall ikke sitte stille lenge om gangen da vi først beveget oss ned på diskoteket. And much fun was had by all, som en utlending kunne konstatert (og det var det nok også en eller annen utlending som gjorde), selv om jeg før julebordet aldri hadde truffet noen av de andre medlemmene. (Og skulle noen av dem på et eller annet tidspunkt lese dette, så kan jeg fortelle at jeg ikke ble altfor skremt.) Det var også litt morsomt å få satt ansikt på noen av dem jeg kjente igjen fra Alfa Romeo-forumet

Etter inntak av x antall gin og tonic og diverse andre fluidumer var det heller ikke vanskelig å svare ja da redaktøren av klubbladet sa “Hvis jeg tar bilder, skriver du da om julebordet?”. Det er muligvis de samme fluidumene som i dag får meg til å lure på hvordan i all verden jeg noen gang skal bli i stand til å utføre en slik bragd. Kanskje det var litt for mye fun som var had by all i går kveld? Nåh ja, hodet faller nok på plass igjen i morgen, så jeg har ikke fått noe seriøst panikkanfall ennå. Men hvis det er noen som leser dette, som har noe de vil være helt sikre på ikke blir omtalt, så anbefales det å si fra om det. Eller kanskje ikke. Det er jo også mulig jeg bare blir minnet om noe jeg ellers hadde glemt. Man må jo ta i betraktning at jeg trenger stoff nok til artikkelen. Og jeg sliter litt med hukommelsen, må vite.

2 thoughts on “Julebord i Alfa-regi”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: