Reklametitting

Min yngste sønn er syk, og naturlig nok blir det noe tv-titting. I kveld så han på tv3, da det kom en reklame der en mengde sexy damer i trange bikinier løp mot ett og samme mål. “Undertøysreklame,” sa småen. Og etter en liten pause: “Eller kanskje ikke.” Damene hadde nå tydelig kurs mot en mann i bar overkropp som løftet armene og sprayet noe ut over det hele. “Åh, deodorantreklame,” sa guttungen. Og det var da også en reklame for Axe (eller Lynx som den heter i utlandet). Her er den:

Og så kom dagens overraskelse:
“Det var en fin reklame,” sa guttungen. Hm, tenkte jeg, lettere bekymret, lar han seg virkelig forføre av damer i lite klær allerede nå? Til ham sa jeg: “Synes du?” og prøvde å se fullstendig nøytral ut. Det var da gutten så alvorlig på meg og sa: “Mamma! Jeg har begynt med ironi.”

Puha.

One thought on “Reklametitting”

  1. Barns umiddelbare, rettelse periodevis, overgang til uttalelse som normalt tilører de voksnes verden er i stor grad en opplevelse og sammtidig bevistgjørende…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: